Hitro zamrznjeni proizvodi
Neposredno v vaš dom
Zadovoljna stranka ali povrnjen denar
Plačilo ob dostavi
Opravite nakup 0-24 h

Kakovost

Bofrost*, sinonim za najboljše sestavine in najboljša živila. S hitrim zamrzovanjem ohranimo vse hranilne vrednosti in vitamine v vseh sestavinah ter na mizo prinesemo vrhunsko in okusno kakovost. Vedno!

Nizke temperature: čiste in varne

Človek se je že od nekdaj spraševal, kako shranjevati hrano, zlasti naravne dobrote, ki mu niso na voljo skozi vse leto. Predvsem specialitete, ki zahtevajo dolgo pripravo.

Skozi stoletja so se razvili različni načini shranjevanja hrane: v soli, v olju, kisu, sušenje, prekajevanje, sterilizacija ... Obstaja pa le en način za ohranitev prvotnega okusa in hranilne vrednosti živila, samo en način vam omogoča, da ponudite tistim, ki jih imate najraje na svetu najboljše, vsak dan, vse leto.

Nizke temperature so najbolj naraven način za shranjevanje hrane.

Zgodovina je aktualna še danes

Kdaj natančno in od kod izvirajo zamrznjeni izdelki?

Začetki tega procesa segajo v trideseta leta prejšnjega stoletja, ko je Američan Clarence Birdseye izumil prvi industrijski postopek za proizvodnjo zamrznjenih izdelkov.

Zato danes sodobna tehnologija proizvodnje hitro zamrznjenih proizvodov temelji na 70-letnih izkušnjah in temu se zahvalimo za uspeh.

Skrivnost hitrega zamrzovanja

Zahvaljujoč sodobni tehnologiji nizkih temperatur, proizvodi bofrost* dosežejo v najkrajšem času temperaturo -18 °C.

Ta hitri padec temperature je "skrivnost" njihove posebne kakovosti in vrednosti, saj hitra kristalizacija vode, ki jo vsebuje hrana takoj "blokira" vitamine in druge hranilne vrednosti, ter jih varuje pred naravnim, a neizprosnim "osiromašenjem", ki nastane po žetvi ali pripravi.

Poleg tega hitro nastajanje ledenih kristalov ohranja celično strukturo in s tem teksturo, videz in okus vsakega posameznega izdelka.

Prednosti konstantno nizkih temperatur

Pri konstantni temperaturi -18 °C lahko jamčimo za kvalitetna hitro zamrznjena živila.

Bofrost* zagotavlja temperaturo -18 °C od trenutka, ko so živila pobrana, ulovljena, oziroma pripravljena, v vseh fazah distribucije in prevoza pa vse do neposredne dostave na dom, zahvaljujoč neprekinjeni temperaturni verigi.

Vidna garancija

V vseh letnih časih, poleti in pozimi, so vsi izdelki shranjeni na ustrezni temperaturi.

Zahvaljujoč hitri organizaciji in učinkovitosti tehnologije bofrost *, lahko tudi sami preverite temperaturo, ki jo kaže termometer, nameščen na zunanji strani vseh vozil bofrost *, vključno z vozilom, ki prihaja na vaš dom.

Kvalitetna izbira

Za vsako podjetje je kvaliteta prvi cilj, ki ga želi doseči.

Za bofrost* kvaliteta pomeni veliko več: pomembna in velika odgovornost, saj kakovost ne vključuje le zadovoljstva mnogih potrošnikov, temveč tudi njihovo počutje.

V bofrostu se kvaliteti posveča velika pozornost od samega začetka pred pripravo in izborom sestavin.

Zahvaljujoč neprekinjeni temperaturni verigi in učinkoviti organizaciji dobite kvalitetne izdelke v svoj dom.

Predhodna izbira

Kvaliteta bofrost*a nastane neposredno na njivi. In to res je!

Nad našimi živili rastlinskega porekla »strokovnjaki kvalitete bofrost*« izvajajo stalen nadzor nad rastlinami, sami zemlji, v kateri rastejo, do vode in semen.

Na enak način preučujejo krmo, ki se uporablja v živinoreji, pa tudi okolje na ribolovnih območjih.

V skupino bofrost* dobaviteljev se lahko pridružijo samo tisti, ki izpolnjujejo stroge pogoje bofrost*a.

Najboljše od narave

Takoj, ko nastopi sezona žetve, se »strokovnjaki kvalitete bofrost*« skrbno posvetijo temu, kako v najbolj ugodnem trenutku pobrati zelenjavo, da obdrži najboljšo kvaliteto.

Vsa naša zelenjava zraste na polju, kar moramo vsekakor poudariti. Zato je tako lepa na pogled in okusna, hkrati pa bogata z vitamini, minerali in hranilnimi snovmi.

Varno prehranjevanje

Zdrava, raznolika in varna prehrana danes ni privilegij vseh ljudi. Nakup je postal bistveni trenutek za dobro počutje in zdravje cele družine.

Kolikokrat smo podvomili o lastnem izboru, glede na nedavno aktualno dogajanje? Ali je res vse dobro, kar je lepega videza in zdravo, vse, kar je dobro? Z bofrost*om je odgovor:DA! Zato, ker se za bofrost*ovimi predlogi skriva niz konstantnih kontrol, pogosto strožjo od tistih, ki veljajo za večino ostalih proizvodov.

Bofrost* uporablja izbrano meso, ki prihaja izključno iz nadzorovane vzreje. Poleg tega proizvodi bofrost* ne vsebujejo umetnih barvil in gensko spremenjenih organizmov.

Zato lahko skozi celo leto uživamo le najboljše, kar ponuja narava.

"Sodišče za zamrznjene proizvode"

Zelo pomembno ime si je bofrost* prislužil s postopki kontrole in natančnimi analizami, ki jih izvaja vsak dan.

Vodilni na področju bofrost* kvalitete izberejo vsa živila od samega začetka, ko prispejo v proizvodni obrat, jih ponovno preverijo, da ustrezajo kvalitativnim »standardom«, ki jih zahtevajo dobavitelji, preverijo ustrezno temperaturo in embalažo.

V kolikor ne ustrezajo visokim standardom, jih zavrnejo ... brez možnosti pritožbe.

Več kot 1.000.000 kontrol na leto

Dovolj je samo prebrati število, da bi razumeli bofrost*ovo kvaliteto in okus proizvodov.

Po začetnem, predhodnem nadzoru in izbiri so vsi proizvodi podvrženi celotni seriji preverjanja s strani različnih laboratorijev, kot so mikrobiološki, kemijski in organoleptični.

Drugače povedano, vsak bofrost*ov zalogaj, ki ga okušate v udobju svojega doma, je bil 48 ur pod stalnim nadzorom različnih kontrol s strani kvalificiranih strokovnjakov.

Prevažamo hranilne vrednosti

Varnost bofrost*a se ne ustavi v proizvodnih obratih, ampak se nadaljuje vse do vašega doma, dobro zaprta in zaščitena v vozilih bofrost*.

Zahvaljujoč sistemu neposredne dostave na dom ste lahko popolnoma prepričani, da so vaši izdelki na idealni temperaturi ter ustrezajo vsem higienskim standardom.

Prodajalec bofrost* ve, da prevaža veliko vrednost: za vaše dobro in dobro tistih, ki jih imate najraje.