Hitro zamrznjeni proizvodi
Neposredno v vaš dom
Zadovoljna stranka ali povrnjen denar
Plačilo ob dostavi
Opravite nakup 0-24 h

Majhno doplačilo za veliko storitev

Majhno doplačilo za veliko storitev

Majhno doplačilo za veliko storitev

Trenutna dogajanja vplivajo na nepredvidljive in izjemno zapletene scenarije, ki so privedli do pomanjkanja številnih surovin in posledično povzročili močno povečanje njihovih cen ter vplivali na rast stroškov transporta in cen energentov.

Delamo vse, kar je v naši moči, da bi ublažili vpliv na povečanje teh stroškov, vendar trenutne razmere tudi ob upoštevanju dejstva, da so cene bofrost*ovih proizvodov fiksne v obdobju veljavnosti kataloga ter da je ta rast popolnoma nepredvidljiva in izredna zato nadaljnje niso več trajnostne.

 

Glede na to, da se ta izredna in številna rast cen surovin in energentov pričakuje tudi v naslednjih mesecih, smo na žalost prisiljeni od Vas zahtevati minimalen dodatek na dostavo, da bosta raven naših storitev in cene proizvodov ostale nespremenjene v času veljavnosti kataloga Pomlad-Poletje 2022. 

Kaj se začasno spreminja?

Od 16. maja bomo uvedli za vsakega našega kupca začasni izredni dodatek na dostavo v vrednosti 0,80 €, ki bo naveden na računu.

Naša prodajna skupina ostaja še naprej na Vašo popolno razpolago. Za morebitne in dodatne podrobnosti vas prosimo, da pokličete naš brezplačni telefon 080 13 12 ali pišete na bofrost@bofrost.si.