Hitro zamrznjeni proizvodi
Neposredno v vaš dom
Zadovoljna stranka ali povrnjen denar
Plačilo ob dostavi
Opravite nakup 0-24 h
Ribji file v krompirju

Ribji file v krompirju

Hitra in enostavna priprava, zahvaljujoč kateri bodo ribji fileji ohranili ves svoj okus. Krompir, narezan na tanke rezine, bo ohranil sočnost vsakega fileja. sastojci i priprema

Čas priprave: 40 min
Posuđe: Peki papir
Osoba: 6
Teža:

SESTAVINE

Krompir

Ribji file po vaši izbiri

ekstra deviško oljčno olje

sol i poper

PRIPRAVA

Krompir operemo, olupimo in narežemo na zelo tanke rezine. Pekač pokrijemo s papairjem za peko in naredimo posteljico iz krompirja tako, da ga položite drug preko drugega, da posnemajo videz ribje luske. Na krompir položite ribji file in ga pokrijemo z drugo plastjo krompirja. Vsako plast začinite s soljo, poprom in ekstra deviškim oljčnim oljem. Pečemo v ogreti pečici na 190 °C pribl. 20-25 minut. Vključite ventilator zadnjih 5 minut vključite ventilator ali rahlo povišajte temperaturo pečice.

Komentarji
(0 Komentarji)

Da pustite komentar morate biti registrirani