Hitro zamrznjeni proizvodi
Brezplačna dostava
Zadovoljna stranka ali povrnjen denar
Plačilo ob dostavi
Opravite nakup 0-24 h
Piščančje meso z zelenjavo iz woka

Piščančje meso z zelenjavo iz woka

Zelenjavo za wok bofrost* je izjemno praktična in se lahko kombinira z drugimi živili. Lahko jo uporabite kot prilogo ali sestavino za razne lahke jedi, če ji dodate meso po želji. Mi smo se odločili za kompletni obrok s piščančjim mesom, ki smo mu dodali curry in ingver za izjemno aromo, lističi mandlja pa hrustljavi „touch“. sastojci i priprema

Teža:

SESTAVINE

Zelenjava za Wok bofrost*

- file piščančjih prsi

- mandlji

- curry

- ingver

- zelenjavna osnova

- ekstra deviško oljčno olje

- sol in poper

 

PRIPRAVA

V ponvi segrejte dve žlici olja, dodajte zamrznjeno zelenjavo za wok in dušite pribl. 7 minut. Marinirane piščančje prsi, narezane na trakce, postavite v ponev, v kateri ste predhodno segreli 3 žlice olja in pecite ter občasno obračajte. Ko so skoraj pečeni, dodajte nekaj lističev mandljev in curry, prilijte malo zelenjavne osnove in rahlo kuhajte. Po potrebi dodajte sol in poper in nato dušeno zelenjavo. Dobro premešajte in posipajte z naribanim ingverjem. Da popestrite barve lahko za to jed uporabite tudi bofrost* pisano zelenjavo za wok.

Komentarji
(0 Komentarji)

Da pustite komentar morate biti registrirani