Hitro zamrznjeni proizvodi
Neposredno v vaš dom
Zadovoljna stranka ali povrnjen denar
Plačilo ob dostavi
Opravite nakup 0-24 h

Vaša varnost je za nas izjemno pomembna

Vaša varnost je za nas izjemno pomembna

Varno nakupovanje preko spleta

Izogibanje odhoda v supermarket in ostale trgovine, kot tudi izbira dostave živil lahko postane pomembna potreba, kot v tem trenutku, ko se moramo spopasti z neugodnostmi zaradi ukrepov pri preprečevanju Koronavirusa.

Za nas v bofrost*u je vaša varnost zelo pomembna in naše stalne stranke to vedo. Prav iz tega razloga so naši prodajalci izurjeni za prodajo in dostavo naročenih izdelkov na terenu na povsem varen način.

Vsi prodajalci bofrost*a so dobili natančna navodila, ki sledijo najnovejšim zdravstvenim priporočilom. Uporabljamo zaščitne maske, rokavice in dezinfekcijska sredstva za roke pri vsaki dostavi.

S svojimi proizvodi bofrost* oskrbuje več od 20.000 gospodinjstev v Republiki Sloveniji z dostavo hitro zamrznjenih proizvodov v skrinjah do hišnega praga kupca.

V zadnjih tednih so nas mnoge osebe, zaskrbljene zaradi širjenja Koronavirusa kontaktirale, če bomo še vedno izvajali svoje storitve. Mi v bofrost*u smo še vedno tu, da bi izpolnili vaše zahteve in da bi vam pomagali prebroditi to zahtevno obdobje.

Neprestano spremljamo razvoj trenutne situacije in zato lahko damo odgovore vsem, ki nas željo kontaktirati (brezplačna telefonska številka 080 13 12).