Hitro zamrznjeni proizvodi
Neposredno v vaš dom
Zadovoljna stranka ali povrnjen denar
Plačilo ob dostavi
Opravite nakup 0-24 h
Pizze & Snack/Pizze Pizza “La Margherita” bofrost

Pizza “La Margherita”

9146

Zdaj še bogatejši recept: veliko več mozzarelle in dišeča paradižnikova omaka na zlato zapečenem testu. Za pripravo je potrebnih samo 9 minut peke v pečici. V pakiranju so 3 kosi!

Opis izdelka

11.50 € Teža: 1020 g
Kosi: 3 kosi

PRIPRAVA

Padella    Forno   

Priprava:

V pečici na vroč zrak: segrejte pečico na 180°C (klasično pečico na 200°C). Medtem, V pečici na vroč zrak: ko se pečica segreva, pizzo pustite, da se odmrzuje v zaščitnem ovoju približno 10 minut. Odstranite ovoj, pizzo postavite na srednjo rešetko in pecite pribl. 10 minut.

V ponvi: odmrzujte pizzo v zaščitnem ovoju pribl.15 minut, nato odstranite ovoj in pizzo postavite v veliko ponev. Pokrito pecite na slabšem ognju pribl. 14 minut.

Informacije na teh straneh so navedene skrbno in natančno. Obstaja možnost, da se sestavine bofrost*ovih proizvodov spremenijo. Iz tega razloga lahko obstajajo razlike med podatki na tej strani in na samem proizvodu, ki vam je bil dostavljen na dom. Zato vas prosimo, da v trenutku prevzema preverite informacije, navedene na pakiranju.

SESTAVINE

Sestavine:

Gladka pšenična moka tip "0", mozzarella 20 %(mleko, jedilna sol, mlečni fermenti, mikobno sirilo), paradižnikova mezga 19 %, voda, oljčno ulje, ostra  pšenična moka, jedilna sol, dekstroza, kvas ( gladka pšenična moka tip"00", voda), moka iz žitnega slada, kvas,origano. Vsledovih: ribe, raki, soja.

Informacije na teh straneh so navedene skrbno in natančno. Obstaja možnost, da se sestavine bofrost*ovih proizvodov spremenijo. Iz tega razloga lahko obstajajo razlike med podatki na tej strani in na samem proizvodu, ki vam je bil dostavljen na dom. Zato vas prosimo, da v trenutku prevzema preverite informacije, navedene na pakiranju.

HRANILNE VREDNOSTI

Hranilne vrednostina 100gpo komadu /
porciji
% preporučene
dnevne količine po
komadu/porciji
Energija
Energijska vrednost
1005 kJ
239 kcal
3419 kJ
813 kcal
41%
-
Maščobe
od tega nasičene maščobne kisline
7,6 g
4,5 g
25,7 g
15,3 g
37%
-
Ogljikovi hidrati
od tega sladkorji
31,0 g
-
105,3 g
8,5 g
41%
77%
Prehranske vlaknine2,1 g7,1 g-
Beljakovine10,7 g36,4 g73%
Sol1,4 g4,7 g78%

Informacije na teh straneh so navedene skrbno in natančno. Obstaja možnost, da se sestavine bofrost*ovih proizvodov spremenijo. Iz tega razloga lahko obstajajo razlike med podatki na tej strani in na samem proizvodu, ki vam je bil dostavljen na dom. Zato vas prosimo, da v trenutku prevzema preverite informacije, navedene na pakiranju.

NAČIN SHRANJEVANJA

Proizvod hraniti v zamrzovalniku na temperaturi pri -20 °C. Uporabno najmanj do: glej datum odtisnjen na embalaži.

Informacije na teh straneh so navedene skrbno in natančno. Obstaja možnost, da se sestavine bofrost*ovih proizvodov spremenijo. Iz tega razloga lahko obstajajo razlike med podatki na tej strani in na samem proizvodu, ki vam je bil dostavljen na dom. Zato vas prosimo, da v trenutku prevzema preverite informacije, navedene na pakiranju.

ALERGENI

Proizvod ne vsebuje:

  • Orašasti plodovi

Informacije na teh straneh so navedene skrbno in natančno. Obstaja možnost, da se sestavine bofrost*ovih proizvodov spremenijo. Iz tega razloga lahko obstajajo razlike med podatki na tej strani in na samem proizvodu, ki vam je bil dostavljen na dom. Zato vas prosimo, da v trenutku prevzema preverite informacije, navedene na pakiranju.

INFORMACIJE ZA KUPCA

PIZZA LA MARGHERITA

Zdaj še bogatejši recept: veliko več mozzarelle in dišeča paradižnikova omaka na zlato zapečenem testu. Za pripravo je potrebnih samo 9 minut peke v pečici. V pakiranju so 3 kosi! Hitro zamrznjeno.

Informacije na teh straneh so navedene skrbno in natančno. Obstaja možnost, da se sestavine bofrost*ovih proizvodov spremenijo. Iz tega razloga lahko obstajajo razlike med podatki na tej strani in na samem proizvodu, ki vam je bil dostavljen na dom. Zato vas prosimo, da v trenutku prevzema preverite informacije, navedene na pakiranju.

Komentarji
(0 Komentarji)

Da pustite komentar morate biti registrirani